Professionelt malerarbejde

100% professionelt håndværk med solid faglig viden. Vi holder os opdateret på trends, teknikker og materialer, der sikrer dig det bedste resultat.

Vi udfører et godt stykke arbejde

Malerarbejde, spartling og sprøjtelakering

Malerfirmaet Poul Erik Rasmussen udfører alle typer af spartle- og malerarbejde for private kunder, boligforeninger og virksomheder. Vores 15-20 dygtige medarbejdere udfører malerarbejde i hele Danmark.

Udendørs malerarbejde

Vi er eksperter i facaderenovering, hvor vi kan tage os af alle del-opgaver fra sandblæsning til den færdige overflademaling af såvel vinduer som murværk, stern og andre overflader. Vi udfører alt inden for  bygningsmalerarbejde og maling med linolie.

Indendørs malerarbejde

  • Alt inden for malerarbejde og spartelarbejde, herunder lofter, vægge, gulve, døre, vinduer og paneler.
  • Vi tilbyder også brandmaling, hvor vi er certificerede af Condor Kemi. Vi udfører overflade behandlinger med Epoxy maling og fugefrie gulve.
  • Sterile overflade behandlinger til fødevarevirksomheder, laboratorier, klinikker o.lign.
  • Kalkmaling samt overflader i New-yorker-look.

Sprøjtelakering

Vi udfører industrilakering på vores eget værksted. En sprøjtelakering giver dine døre, skabslåger og andet inventar nyt liv, når de bliver sprøjtelakeret af vores professionelle fagfolk. Så undgår du at udskifte døre og inventar.

Ring til os

Ring til os

Brian

Preben

Kontakt os

Ring eller skriv til en maler

Få fat i os på hovednummeret 75 10 10 60 eller enten Brian (71 70 40 08) eller Preben (22 72 12 77). Du kan også sende en e-mail til os på preben@malerrasmussen.dk. Hvis du præsenterer din opgave, giver vi dig et helt uforpligtende tilbud!

Vi besvarer alle henvendelser enten på mail eller telefonisk så hurtigt som muligt.

Vi sætter pris på sikkerhed og miljø

Hos Papegøje Malerne ligger vores fokus på både at sikre kvalitet til vores kunder, men også at passe på miljøet på de områder som vi kan!

Vi er med i Danske Malermestre!

For os har det stor betydning, at du som kunde er sikker på at du vælger en maler med stor faglig viden og solid baggrund. Det er du sikker på gennem Danske Malermestre.

Miljøvenlig maling til dit projekt

Hos Maler Rasmussen er vi også miljøbevidste. Vi benytter svanemærket maling fra JOTUN, der belaster miljøet mindst muligt under produktionen og anvendelsen.

Svanemærket - en indsats for miljøet

Vi gør en indsats for miljøet, hvor vi kan - vores maling. Svanemærket sikrer en mindsket miljøbelastning under produktets fremstilling, rejse, anvendelse.

Hos Papegøje Malerne ligger vores fokus på både at sikre kvalitet til vores kunder, men også at passe på miljøet på de områder som vi kan!

Malerfirmaet Poul Erik Rasmussen ApS
Nørregade 82,
6690 Gørding

CVR: 17057499

Maler Rasmussen © 2024