Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/malerrasmussen.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Rådgivning - Maler Rasmussen

Råd og vejledning

Vi deler gerne ud af vores erfaring og know-how til din fordel
og inviterer indenfor i vores showroom,
hvis du ønsker inspiration.

Få professionelle råd til dit projekt

Rådgivning og grundig forberedelse sikrer det bedste resultat

Det ligger os meget på sinde at give vores kunder de bedst tænkelige løsninger. Derfor spørger vi ofte ind til, om der er særlige krav til det færdige resultat, som mulighederne for rengøring, det forventede slid og så videre.

Derfor kan du roligt regne med, at kvaliteten af vores arbejde er i top både i forhold til finish og holdbarhed. Vi udfører med andre ord vores arbejde omhyggeligt og bruger de materialer, der egner sig bedst til hver enkelt opgave, når vi arbejder for private, virksomheder og institutioner.

Vi tilbyder den afgørende rådgivning

​Den håndværksmæssige kvalitet i dansk byggeri er generelt meget høj. Derfor er det naturligvis afgørende for det færdige resultat, at malerarbejdet også er i orden. Omhyggeligheden i detaljerne afgør helhedsindtrykket.

​Malerfirmaet Poul Erik Rasmussen samarbejder med JOTUN Maling, som har gode malerprodukter, god kundeservice og god vejledning.

Du kan besøge vores showroom og få et live indtryk af farverne du har i tankerne, og samtidig få vores råd med på vejen.

Ring til os

Ring til os

Brian

Preben

Kontakt os

Ring eller skriv til en maler

Få fat i os på hovednummeret 75 10 10 60 eller enten Brian (71 70 40 08) eller Preben (22 72 12 77). Du kan også sende en e-mail til os på preben@malerrasmussen.dk Hvis du præsenterer din opgave, giver vi dig et helt uforpligtende tilbud!

Vi besvarer alle henvendelser enten på mail eller telefonisk så hurtigt som muligt.

Vi sætter pris på sikkerhed og miljø

Hos Papegøje Malerne ligger vores fokus på både at sikre kvalitet til vores kunder, men også at passe på miljøet på de områder som vi kan!

Vi er med i Danske Malermestre!

For os har det stor betydning, at du som kunde er sikker på at du vælger en maler med stor faglig viden og solid baggrund. Det er du sikker på gennem Danske Malermestre.

Miljøvenlig maling til dit projekt

Hos Maler Rasmussen er vi også miljøbevidste. Vi benytter svanemærket maling fra JOTUN, der belaster miljøet mindst muligt under produktionen og anvendelsen.

Svanemærket - en indsats for miljøet

Vi gør en indsats for miljøet, hvor vi kan - vores maling. Svanemærket sikrer en mindsket miljøbelastning under produktets fremstilling, rejse, anvendelse.

Hos Papegøje Malerne ligger vores fokus på både at sikre kvalitet til vores kunder, men også at passe på miljøet på de områder som vi kan!

Malerfirmaet Poul Erik Rasmussen ApS
Nørregade 82,
6690 Gørding

CVR: 17057499

Maler Rasmussen © 2024