Salg af maling til private

Vi giver dig gode gør-det-selv tips og tricks med på vejen, hvis du er gør-det-selv typen.
Kig forbi vores flotte showroom og bliv inspireret til dit næste projekt.

Vi leverer fragtfrit til din dør.

GØR-DET-SELV OG GØR DET ORDENTLIGT

Mal selv med maling af høj kvalitet

Vi leverer alt til dit næste gør-det-selv malerprojekt – herunder maling, grunder, penlser, ruller og mange andre produkter. Vi inviterer indenfor i vores flotte showroom eller kommer forbi hos dig, så kan vi tale om dit projekt og gennemgå dine ønsker og behov. Vi giver dig rådgivning med på vejen og leverer naturligvis dine produkter fragtfrit til din dør.

Mal langt på literen

​Malerfirmaet Poul Erik Rasmussen bruger produkter fra JOTUN, som giver flotte resultater, men dertil kommer, at du vil opleve, at malerrullen når langt på literen. Samtidig er JOTUN maling blandt markedets mest miljøvenlige produkter. Du vil med andre ord kunne glæde dig over at arbejde med maling af den højeste kvalitet.

​Når du køber maling og andre malermaterialer af Malerfirmaet Poul Erik Rasmussen, leverer vi fragtfrit i hele Danmark.

Det bliver ikke nemmere!

Vil du male selv? Ring til os!

Er du gør-det-selv typen og gerne vil prøve kræfter med en kvalitetsmaling, der samtidig også er miljøvenlig både i produktion og anvendelse? Så er du landet det rigtige sted.

Ring til Brian (71 70 40 08) eller til Preben (22 72 12 77), hvis du er interesseret i at købe maling og/eller malerudstyr. Vi kommer gerne forbi til en snak om dit projekt, og rådgiver dig om produkterne, hvilket udstyr der er brug for og omfanget af maling samt udstyr.

Kontakt os i dag for at høre mere!

Ring til os

Ring til os

Brian

Preben

Vi sælger maling

Gør-det-selv drømmen med
maling af høj kvalitet

Lad os hjælpe dig godt på vej med dit malerprojekt. Vi tilbyder dig professionel maling til en god pris som privatkunde hos Malerfirmaet Poul Erik Rasmussen.

Brug os som sparringspartner og tag os med on-site, hvis du overvejer at male store som små rum eller områder.

Kontakt os

Ring eller skriv til en maler

Få fat i os på hovednummeret 75 10 10 60 eller enten René (40 10 54 30) eller Preben (22 72 12 77). Du kan også sende en e-mail til os på preben@malerrasmussen.dk. Hvis du præsenterer din opgave, giver vi dig et helt uforpligtende tilbud!

Vi besvarer alle henvendelser enten på mail eller telefonisk så hurtigt som muligt.

Vi sætter pris på sikkerhed og miljø

Hos Papegøje Malerne ligger vores fokus på både at sikre kvalitet til vores kunder, men også at passe på miljøet på de områder som vi kan!

Vi er med i Danske Malermestre!

For os har det stor betydning, at du som kunde er sikker på at du vælger en maler med stor faglig viden og solid baggrund. Det er du sikker på gennem Danske Malermestre.

Miljøvenlig maling til dit projekt

Hos Maler Rasmussen er vi også miljøbevidste. Vi benytter svanemærket maling fra JOTUN, der belaster miljøet mindst muligt under produktionen og anvendelsen.

Svanemærket - en indsats for miljøet

Vi gør en indsats for miljøet, hvor vi kan - vores maling. Svanemærket sikrer en mindsket miljøbelastning under produktets fremstilling, rejse, anvendelse.

Hos Papegøje Malerne ligger vores fokus på både at sikre kvalitet til vores kunder, men også at passe på miljøet på de områder som vi kan!

Malerfirmaet Poul Erik Rasmussen ApS
Nørregade 82,
6690 Gørding

CVR: 17057499

Maler Rasmussen © 2024