Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/malerrasmussen.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Om os - Maler Rasmussen

Om Malerfirmaet

P. E. Rasmussen

Vælg en maler med stor faglig viden, solid håndværksmæssig baggrund der holder sig opdateret med trends, teknikker og materialer.

Om vores malerfirma

Malerfirma med solid erfaring og dygtige medarbejdere

Kvalitet og dygtige medarbejdere har førstepriotitet

Malerfirmaet P.E. Rasmussen blev grundlagt i 1961 af Poul Erik Rasmussen og er dermed et firma med knap 60 års brancheerfaring. Kvalitet og dygtige medarbejdere priotiteres meget højt og sådan har det været alle dage. Det kommer også til udtryk, når man kigger på, hvordan eleverne i firmaet har klaret sig igennem tiderne. Flere elever har nemlig modtaget svendebrev med fine udmærkelser i form af bronze- og sølvmedaljer.

Preben Jørgensen, der i dag driver virksomheden i Gørding, blev selv udlært i firmaet under René Rasmussen i 1998.

Landsdækkende malerfirma med den bedste garanti

Du kan møde vores 15-20 medarbejdere på både små og store arbejdsopgaver i det meste af landet. Vi har bl.a. udført arbejde hos LEGOLAND, Lalandia, Bestseller, Kirk Kapital og COOP. Vi rykker ud til både små og store opgaver både privat og erhvervsmæssigt.

Vi er medlem af Danske Malermestre, som er vores brancheforening. Dette er den bedste garanti du kan få for at kvaliteten af vores arbejde er i top.

Ring til os

Ring til os

Brian

Preben

Kontakt os

Ring eller skriv til en maler

Få fat i os på hovednummeret 75 10 10 60 eller enten Brian (71 70 40 08) eller Preben (22 72 12 77). Du kan også sende en e-mail til os på preben@malerrasmussen.dk. Hvis du præsenterer din opgave, giver vi dig et helt uforpligtende tilbud!

Vi besvarer alle henvendelser enten på mail eller telefonisk så hurtigt som muligt.

Vi sætter pris på sikkerhed og miljø

Hos Papegøje Malerne ligger vores fokus på både at sikre kvalitet til vores kunder, men også at passe på miljøet på de områder som vi kan!

Vi er med i Danske Malermestre!

For os har det stor betydning, at du som kunde er sikker på at du vælger en maler med stor faglig viden og solid baggrund. Det er du sikker på gennem Danske Malermestre.

Miljøvenlig maling til dit projekt

Hos Maler Rasmussen er vi også miljøbevidste. Vi benytter svanemærket maling fra JOTUN, der belaster miljøet mindst muligt under produktionen og anvendelsen.

Svanemærket - en indsats for miljøet

Vi gør en indsats for miljøet, hvor vi kan - vores maling. Svanemærket sikrer en mindsket miljøbelastning under produktets fremstilling, rejse, anvendelse.

Hos Papegøje Malerne ligger vores fokus på både at sikre kvalitet til vores kunder, men også at passe på miljøet på de områder som vi kan!

Malerfirmaet Poul Erik Rasmussen ApS
Nørregade 82,
6690 Gørding

CVR: 17057499

Maler Rasmussen © 2024